Bine ati venit

Datagroup a fost şi va rămâne întotdeauna o companie care lucrează cu şi pentru oameni.

Încă de la înfiinţarea societăţii Datagroup în anul 1995, am încercat să creăm o oază de prosperitate şi siguranţă pentru angajaţii noştri şi asta în momente şi situaţii când realitatea cotidiană din România nu reflectă aceste lucruri.

Considerăm şi suntem convinşi de faptul că un climat de lucru sănătos este foarte important pentru activităţile noastre. Nu putem fi performanţi în activităţile noastre, dacă nu avem încredere unul în celălalt. Nu putem deveni mai buni, dacă nu ne place ceea ce facem. Nu putem lucra eficient, dacă nu formăm o echipă, comportându-ne ca o adevărată familie în care fiecare este pregătit să sară în ajutorul celuilalt pentru a atinge un obiectiv comun.

La baza fiecărei decizii luate în cadrul societăţii noastre se află respectul faţă de angajaţii noştri şi faţă de munca prestată de aceştia.

Din punctul nostru de vedere, satisfacţia şi mulţumirea angajaţilor şi a clienţilor noştri sunt mai importante decât mărirea profitului pe termen scurt. Noi nu dorim numai să ne atingem obiectivele stabilite, dorim de asemenea să ne autodepăşim, să devenim mai buni. Aceste obiective însa nu vor fi realizate niciodată prin măsuri care să dezavantajeze angajaţii şi clienţii firmei.

Am convingerea că toate aceste valori vor găsi sprijinul necesar din partea clienţilor noştri şi că vor fi reprezentate şi apărate de către toţi angajaţii noştri.

Heinrich Loth,
Manager general